Josefine Forsberg

Mitt liv som Josefine Forsberg

Emma – Hej! Skulle vara kul att veta lite mer allmänt om din bakgrund :) Vart du växte upp, vad du jobbat med tidigare osv. Och vad är din högsta dröm, personligt och karriärsmässigt? Kram

image-365b982e27c047a8c83c6483c14b2f4cd3b81d602393faf181d011bcca59e1ec-V
Mamma och jag <3 

– Från början kommer jag från lilla Nyköping där jag växt upp med mamma, pappa och min bror Anton som är tre år äldre. Vi har alltid varit en familj som älskat att resa, så varje sommar när vi var små så tog vi en roadtrip runt om i Europa och vi visste aldrig vart exakt vi var på väg eller när vi skulle hem, utan vi packade med oss ett tält, luftmadrasser och sovsäckar sedan fick nyfikenheten avgöra vart vi hamnade. Utflykter har alltid varit intressant för mig.

Som liten umgicks jag mycket med killar. Framförallt min bror och mina två äldre kusiner Viktor och Oscar. Jag var alltid den där lilla tjejen som ville vara med på allt. Så mod och vilja fanns det gott om. När jag var liten skaffade jag mig en egen försvarsmekanism, och det var att LÅTSAS-böla.. som en liten skitunge. Så många gånger min bror fått utskällning i onödan.. haha!

Åren gick och när jag kom upp i tonåren började jag på fotbollshögstadiet samtidigt som jag jobbade på en krog/café på sidan om. Jag har alltid varit en person som tyckt om att ha mycket för mig, så efter jag gått ut skolan åkte jag direkt till jobbet och sedan hem för att plugga. Redan då var jag träningstokig så varje morgon tog jag en PW eller en löprunda till skolan som låg 6 km bort.

På helgerna var det ofta lekstuga i familjen Forsbergs villa.. Alla kom och gick som de ville. Kylskåpsdörren var konstant öppen och alltid fylld med allt som har med ”FRUKOST” att göra. Vilket paradis haha.. Vi hade mycket fester på den tiden där ALLA var bjudna oavsett ålder.

Sedan började jag gymnasiet och allt annat än skolbänken började locka. Jag såg slutet. Började pendla fram och tillbaka till Sthlm för olika fotograferingar som var (och är) det absolut roligaste jag visste. Besöken blev allt fler och när jag fick turen att träffa Alex ville jag spendera nästan all tid jag hade över med honom, såklart!

När jag tog studenten föll det naturligt att det var i Stockholm jag ville bo. Efter sommaren åkte jag till USA med en vän i drygt en månad, och när jag kom hem hände något helt galet.. fantastkt.. sjukt.. underbart.

Alex mötte upp mig på buss-station och bad mig hjälpa honom med en grej. Efter att inte ha sett varandra på så länge så fanns det inget tvivel om att jag ställde upp. Han bad mig gå upp i en trappuppgång och läsa en lapp på våning 2. Det visade sig vara dikten som förändrade mitt liv. Jag öppnade dörren och kunde inte tro att det var sant. När jag klev in och såg alla tavlor på lejon, palmer istället för blommor, lyktor istället för lampor, då förstod jag.. att jag hade fått ett nytt hem.

Vårat hem kallas nu för KOJAN och ligger på Kungsholmen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Detta öppnade självklart möjligheter för mig. Jag kunde ta allt fler modelljobb eftersom jag redan var på plats. I samband med flytten till Stockholm fick jag även chansen att börja blogga på Metro vilket gav mig ännu en push i rätt riktning. Nu har jag bott i Stockholm drygt ett år, avklarat en PT-utbildning och har en vardag fylld av fotojobb, pt-kunder och bloggande.

image

Min största dröm är att få ha en framtid med personer jag älskar, på en plats där ”vardag” och ”semester” slås samman. Mitt drömjobb karriärsmässigt är att få gå en Victoria Secret visning. (En bucket-list kan se ut hur som helst ;D)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Såå roligt att veta lite mer om dig! Och du skulle utan tvekan kunna bli Victoriasecret modell och gå en visning!

  Rebecka 2014-11-19 00:06:14 http://rebecka.for.me/
  Svara
 • Hej Josefine!
  Kan du snälla titta din facebook på privatmeddelande det kommer att stå annat eller övriga-mapp,snälla checka in jag hade en viktig fråga och jag ville gärna få svar så tidigt så möjligt.Jag bara älskar din blogg bästa du
  Kram Walencia <3

  walencia 2014-11-18 18:45:14
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!