Josefine Forsberg

Universal Studios

collage3
image
Som jag saknar värme… redan!

Detta var sista helgen i Los Angeles när jag tillsammans med gänget på Living Generation och Viktor besökte Universal Studios. Jag älskar allt som har med fantasi, lek och spel att göra. Lekplatser för vuxna är helt enkelt något som går hem hos mig.

Här fick vi se vart en mängd stora filmer hade spelats in, tex King Kong, Gladiator, Dracula etc.
Sjukt inspirerande plats där man både skrattar och lär sig på samma gång.
Nytta med nöje är självklart den bästa kombinationen.

Vi fick även ta en busstur genom ett flertal ”låtsasstäder” som enbart var uppbyggda för att kunna spela in filmer. Nu är inte jag en tjej som föredrar att sitta hemma och glo på serier men några har jag självklart koll på, bland annat Desperate Housewives som hade sitt område med färgglada små hus i den där lilla byn man tror att man befinner sig i när man kollar på det.

Det var långt ifrån det jag tyckte var häftigast med upplevelsen.. Det fanns korta bioavsnitt på ungefär 10 minuter som var upplagda så sjukt bra! Man spände fast sig i ”biostolen”  precis som att man skulle åka bergådalbana, tog på sig ett par 3D brillor och försvann in i en annan värld där kombinationen av 3D, rörande biostolar samt vatten och lukter kom farande och rent ut sagt rubbade hjärnan totalt. Ganska fashinerande hur man kan lura hjärnan så pass att du till och med kan känna dig höjdrädd av att en stol bara lutar framåt och 3D-bilden för dig neråt i ca. 200 km / h. Kändes på riktigt som att jag föll.. Ganska sjukt hur långt vi kommit med tekniken egentligen.

Hjälp! Vad kommer hända när vi blir gamla?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Sjukt coolt

    Amanda 2014-12-11 19:51:57
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!