Josefine Forsberg

Årstider

PicsArt_1405361901474
Sitter och drömmer mig bort till värmen..

Vad vore Sverige utan årstider? Många klagar på vintern, (inklusive jag själv ibland) men det har också sina fördelar. Min arbetsmoral skjuter i höjden. Det är en motivation att jobba såhär års för att sedan ha något att se fram emot när värmen närmar sig. Det är få ställen där folk uppskattar sommarmånaderna lika mycket som i Sverige. Alla är ute, umgås, aktiverar sig och bara njuter. Problemet är dock att allt för många hänger läpp de övriga 8 månaderna av året, och det är inte riktigt hållbart.

Försök alltid sträva efter att trivas i vardagen.
Sprid positivitet och jobba hårt! :)

Ciaooooo <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Kunde inte bara sommaren vara lite längre bara, annars jag de 4 årstiderna haha.

  Stina 2014-12-23 11:40:48
  Svara
 • Hej Josefine! Jag är 15 år och känner mig lite mullig :/ mina vinter aktiviteter som zumba och fotboll är slut och börjar inte förs än mitten januari och nu såhär vid juletid äter man mycket mat och onyttigheter så jag undrar om du har några bra övningar man kan göra själv hemma för att få en tight kropp? Och bra kost?:) tacksam för svar /Ebba

  Ebba 2014-12-23 09:46:39
  Svara
  • Svar på Ebbas kommentar.

   Hej Ebba! Att köra ett helt pass hemma är inte det ultimata för att förbränna maten man stoppar i sig under julen. Jag rekommenderar dig att gå ut och springa 30-45 min på morgonen, alternativt gå till gymmet och köra pass, crosstrainer, rodd eller cykel. Detta kommer vara fullt tillräckligt över juletiderna, sedan får du inte glömma att en veckas unnande av gott käk inte påverkar dig jättemycket. Det viktiga är att du sköter dig så bra du kan innan och efter. :)

   Josefine Forsberg 2014-12-23 20:51:07
   Svara
 • Klokt skrivet, föresten en av två höjdar bilder på dig som förgyllde året för min del.

  Rickard 2014-12-23 09:04:54
  Svara
 • Vad heter din hårfärg? Sjukt fiint!!

  Linda 2014-12-22 23:30:26
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Hej Linda! Jag vet inte då jag färger på salong, men jag brukar alltid ta den mörkaste bruna färgen, steget innan svart. Då vet frisörerna precis vad de ska använda :) Kram!!

   Josefine Forsberg 2014-12-23 20:08:39
   Svara
 • Vilken underbar blogg :) Hittade dig först på instagram och sen på bloggen.
  Ha en strålande dag :)

  browneyedgirl 2014-12-22 17:29:29 http://browneyedgirltjejen.blogspot.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!