Josefine Forsberg

Dagen före dopparedagen

collage s
Är det julafton imorgon? Haha ja tydligen. Helt sjukt vad tiden går fort.

Jag har iaf haft en grym LEDIG dag tillsammans med Sigge. Först sov vi ut till 10.30 sedan drog vi till gymmet, och avklarade 45 minuter crosstrainer följt av stenhård magträning. Jag älskar att köra cardio när man har sällskap.
Det är så mycket roligare då! Efter ett bra pass tog vi en lååångdragen, förtjänad frulle och snackade lite julplaner. Vilken lyxig start på dagen.. och inte nog med det.

Efter frukosten drog jag till House Of Beauty och gjorde en IPL-behandling x 2.
Det känns dock inte lika lyxigt som det låter.. denna gången gjorde det så fasligt ont att tårarna smög sig fram. Jag hoppade upp och ner från bädden som en tok.. men känslan när man är klar och går ut i den friska luften är fantastisk. Det är sällan man känner sig så fräsch och ren som efter man varit där.

Sist jag var där införskaffade jag mig även två krämer från Renlive. Ena är en rengöring och den andra är en fuktkräm som man tar på efteråt. Jag valde att vänta med att skriva om dem tills jag testat i några veckor, och nu har jag verkligen något att rekommendera för er som inte hittat rätt produkter ännu. Jag själv har väldigt känsig hy. Får lätt finnar om jag använder fel typ av krämer men dessa är speciellt framtagna för olika hudproblem, så är du på jakt har jag redan fångat bytet åt er ;D
PC230057 produkter

Nu ska jag slå in dem sista paketen, för imorgon väntar morgonträning följt
av en heldags julfirande hemma hos familjen Shirpey!
Ser fram emot en julafton med persiska inslag ;D

Sedan kommer jag även lägga en tanke på mina kära föräldrar som lever loppan i Sydafrika,
och njuter av sol och värme istället. Det kan vara en julklapp att lägga på minnet dem kommande åren, hehe!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!