Josefine Forsberg

Julafton

box
Även julafton startade med ett pass på vårt kära Powerclub. Jag cyklade tungt och snabbt i en timme samtidigt som jag roade mig framför Ice Age. Känner att Cardio-träningen kommer väl till nytta under juletiderna. Dock åt inte jag och Alex mer än en halv pepparkaka igår. Ni vet när man får äta skit… så är man inte sugen! Typiskt, men vi har faktiskt fått med oss både julmat och godsaker hem som ska slaktas när det blir tillfälle, hehe!

julmode
Vi hade en sjukt mysig dag hemma hos familjen Shirpey där vi bland annat kollade på Victoria Secret Fashion Show som jag (såklart) granskar UT&IN. Delade åsikter. Jag tycker modellerna blir smalare och smalare för varje år. Det är några av de rutinerade tjejerna såsom Candice, Adriana Lima och Doutzen som håller ribban uppe enligt mig.

Något ni kanske inte visste är att jag alltid tyckt om det ”smala” utseendet..
Det TRÄNADE smala utseendet.. och dessa tre tjejer håller verkligen måttet för vad jag tycker är najs!

Utöver showen kollade vi på Pretty Woman (Favoritfilm), spelade spel, drack glögg, öppnade paket (YEEEES) och bara chillade.

Vi hann dessutom med en powernap mitt på dagen.
Tänk om varje jul kunde vara så? Hur skönt som helst.

Idag är det den såkallade Juldagen vilket betyder
inte-ha-något-på-agendan-förutom-träning.
Det tycker jag är lyx.

Ha en skön dag allesammans.
Hoppas eran jul var minst lika lyckad! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Coolt med tjejer som kör boxning

  Stina 2014-12-26 17:53:16
  Svara
 • Hej Josefin jätte fin blogg värkligen:) jag undrar hur man kan träna om man inte har till gång till gym och här hemma är det för lerigt och halt för att springa jag vill helst ha en tight kropp gärna fokus på lår,mage och,bröst vad ska jag göra?

  Friberg 2014-12-26 14:28:53
  Svara
  • Svar på Fribergs kommentar.

   Hej! Tusen tack. Det var kul att höra :) ska jag vara ärlig så skulle jag faktiskt be dig investera i ett Gymkort. Det är svårt att uppnå bra resultat med enbart hemmaträning :) särskilt om du vill fokusera på mycket lår. Kram

   Josefine Forsberg 2014-12-26 16:27:28
   Svara
 • Merry christmas josefine. Enjoy moments with your loving friends and family :)

  Kelly 2014-12-25 22:00:41
  Svara
 • Hej! Vart kommer toppen ifrån?

  Alice 2014-12-25 21:39:17
  Svara
 • Hej! Vart kommer tröjan ifrån som du har på den översta bilden?

  Alice 2014-12-25 19:55:49
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!