Josefine Forsberg

The day before…

DSC_4709
Kan inte förstå att det är Nyår imorgon. Vi har många grymma stunder omkring oss, och det enda jag egentligen suktar efter just nu är värmen och naturen på bilden, annars är jag set!

Morgondagen startar med årets viktigaste plåtning(!!) följt av en kväll med de bästa hemma hos Bubsen.
Planerna har aldrig sett mer oklara ut, men det är oftast sådana dagar som blir dem bästa. Så nu tänker vi inte mer på det!

GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • gott nytt år !

    Sanna 2014-12-31 17:13:59 http://moonzanna.se
    Svara
  • Hej jag är en 13årif tjej som tränar typ varje dag men får inte magrutor och jag undrar vad du går för att du har fått fram dom så och dom syns tydligt och jag undrar om du dricker proteiner och om det finns en sort för mig som är 13 år .älskar dig från hela mitt hjärta och fortsätt så du är hur fin som helst och det finns inga ord att beskriva dig med och finns det en tjej som man ska säga till att hon är värdens finaste så är det du puss å kram .

    Totti 2014-12-30 23:58:43
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!