Josefine Forsberg

Annie 25

image

image

image

image

image

image

Helt sjukt vilket år vi haft!!

…och idag fyller du 25! ♡

Kan inte med ord beskriva hur sjukt kul, galet, vrickat, läskigt, lärorikt och helt underbart jag haft med dig sedan du kom in i mitt liv. Till folket delar vi med oss bilder, resten sparar vi i våra minnen.. för det finns inte tillräckligt med ord för att förklara VAD vi har tillsammans.

Nu önskar jag alla en grymt bra helg. Jag, Annie och Alex tar tåget till Nyköping för ett sista litet äventyr innan work-mode:et sätter igång igen, och då har ni mig tillbaka som vanligt här på bloggen. Shoooos ♡

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Så vacker! Har en blogg Annie?

  Aaron 2015-01-06 13:15:56
  Svara
 • Hej snyggo! Tänkte fråga ifall du har några tips när det gäller att bygga muskler. T.ex rumpa, bör man ta något tillskott och vilket hade du rekommenderat isåfall? Sen tänkte jag också fråga vilket som är det mest effektiva sättet att få en platt och fin mage. / @itsmissjanetta

  Janetta 2015-01-04 13:03:47
  Svara
  • Svar på Janettas kommentar.

   Hej Janetta! Du behöver inte ta npgot speciellt tillskott för att kunna bygga muskler. Det krävs däremot hård träning. Tunga basövningar såsom benböj, utfall, benpress osv :) vad gäller magträning kan du variera hur mycket som helst, men en magövning som jag anser är riktigt bra är hängande benlyft. Lär du dig den så kommer du kunna utveckla magträningen enormt. Kosttillskott som aminosyror är tex bara något du tillför för att få extra energi under passet. Protein tar du efter passet för att inte tappa muskelmassa. Lycka till tjejen! :)

   Josefine Forsberg 2015-01-04 21:56:11
   Svara
 • hej Josefine!
  Kan du ge förslag på vad man kan äta när man är sugen på något lite godare som inte är godis, chips eller något annat inom sockerkategorin?
  kram

  Julia 2015-01-03 21:31:55
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Hej Julia! Smaken är ju olika men något som oftast brukar gå hem är kvarg med funlight toppat med lite bär/frukt och naturella nötter. Eller så kan du köpa en questbar. Verkligen inte överäta men helt klart bättre än de alternativ du nämnde ovan. Något kommer du på!! :) Kram

   Josefine Forsberg 2015-01-04 21:49:07
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!