Josefine Forsberg

Nyköping

image
image

Skönt att avsluta sista helgen innan jobb-mode sätter igång tillsammans med fina vänner och släkt i Nyköping. Vi lagade tacos, spelade spel, badade tunna och snackade gamla minnen. Avkoppling på hög nivå!

Nu sitter vi på tåget påväg till Stockholm för ikväll blir det födelsedagsmiddag. ♡

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Ser så härligt ut där!

  Kristin 2015-01-05 08:19:06
  Svara
 • Vad tycker du om att köra kondition och styrka i samma pass? Jag har gjort det under den tiden jag har tränat men fick idag höra att man antingen ska dela upp passen i olika dagar (ex köra kondition 2 dagar i veckan och styrka de övriga dagarna) eller om man nu känner att man måste köra det varje dag så ska man i så fall försöka köra ett pass på morgonen och ett på kvällen, jag förstår att det kan ha viss effekt på grund av att man orkar mer av de båda om man delar upp de, men spelar det verkligen så stor roll om man bara är intresserad av att bygga en snygg kropp? (inte Arnold Schwarzenegger)

  Pernilla 2015-01-04 20:42:52
  Svara
  • Svar på Pernillas kommentar.

   Hej Pernilla! Nej det har inte så stor betydelse mer än att du kanske presterar aningen bättre om du delar upp passen. Själv brukar jag köra cardio efter mina styrkepass då jag kör lättare muskelgrupper och vet att jag kan prestera på topp. Har jag kört en timme ben så sätter jag mig inte på cykeln. Det är ganska logiskt, men det finns inga regler för hur du ska göra. Kör hårt P! :)

   Josefine Forsberg 2015-01-07 23:28:26
   Svara
  • Svar på Pernillas kommentar.

   Ja, jag undrar också detta. Har ganska precis börjat träna så jag är inte så jätte erfaren. Jag brukar träna styrka och kondition samtidigt, exempel 45 min styrka och sen löpning direkt efter 30 min. Men är det rätt?
   Får man lika resultat?
   som pernilla ovanför skriver att man egentligen borde dela upp passen?

   Julia 2015-01-07 21:37:08
   Svara
   • Svar på Julias kommentar.

    Det går jättebra! Finns inga regler för hur man ska göra och inte. Känner du att du har ork kvar till cardio efter ditt styrkepass så fortsätt med det. Tänk alltid styrka först, cardio sedan :)

    Josefine Forsberg 2015-01-07 23:29:19
    Svara
 • Hej jag är en 13årif tjej som tränar typ varje dag men får inte magrutor och jag undrar vad du går för att du har fått fram dom så och dom syns tydligt och jag undrar om du dricker proteiner och om det finns en sort för mig som är 13 år .älskar dig från hela mitt hjärta och fortsätt så du är hur fin som helst och det finns inga ord att beskriva dig med och finns det en tjej som man ska säga till att hon är värdens finaste så är det du puss å kram .

  Totti 2015-01-04 16:51:54
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!