Josefine Forsberg

Elitkäk kräver en Elitstekpanna

image

image

Godmorgon!!

Jag älskar våran nya stekpanna! Är det något man bör investera i så är det en bra stekpanna! Den här är stor som ett hus och jag kan laga både Alex och min mat samtidigt. Man sparar sjukt mycket tid både när man lagar men också när man diskar. Vi har ännu inte köpt någon diskmaskin, så vi diskar allt förhand, men INGET fastnar i denna panna. Yes nu vet ni min kärlek till min stekpanna. Det är väl enda gången jag besöker NK-gallerian egentligen, haha!

Såååå här ser ni min frulle!
De flesta anser väl att lövbiff och kyckling inte passar tillsammans,
men jag struntar i alla principer på hur-det-ska-vara och kör min egen grej.

Kyckling, lövbiff, rödlök, broccoli, zucchini, sparris kryddat med  ekologisk Cajunkrydda och Himalayasalt. Booooom!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Mums! Helt rätt tänkt!

  Käthe 2015-01-11 11:39:44 http://www.kathe.nu
  Svara
 • Låter som en super nyttig måltid, ska testa det!

  Inna 2015-01-10 14:07:09
  Svara
 • Heia:-)
  Jeg lurer på om du trener mye kondisjon for og fremheve musklene og for å holde fettprosenten nede? Eller trener du mest styrke? Du ser så sykt bra ut, at jeg har lyst å hoppe i treningstightsen og løpe til treningssenteret :D

  tina 2015-01-09 18:59:10
  Svara
 • Reklam?

  Ompa 2015-01-09 13:57:42
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!