Josefine Forsberg

Så väljer du rätt Sporttopp + exclusive discount

Hur viktigt är det egentligen med en BRA sporttopp?

I brösten finns inga muskler, men däremot ligament. När vi tränar så rör sig brösten upp och ner, vilket kan töja ut ligamenten. Ifall man ofta tränar utan en stödjande sport-bh, så resulterar det att ligamenten dras isär och blir längre. Man får alltså slappare bröst vilket inte är något man kan ”träna tillbaka”. Så mycket som vi unga tjejer tränar idag så blir en sådan liten sak plötsligt jätteviktig. Därför tänkte jag visa er lite tips på vad ni kan tänka på när ni ska välja sport-bh.

Egentligen kan man tänka logiskt. Ju större bröst du har och ju intensivare träning du kör, desto bättre stöd behöver du. Till exempel om du löptränar mycket så ska du tänka på att använda en sporttopp med high impact, vilket ger maximalt stöd. Då bör du inte välja det här mjukisvarianterna med tunna axelband och små resårband.

Nedan kommer lite förslag på bra Sporttoppar.

Jag har även fixat en lite rabattkod på 15% om ni nämner ”JossanVIP” i kassan(!!)
Det gäller självklart alla sportbh:ar men har bara valt att visa er mina favoriter nedan.

Så nu är det bara fritt fram att gå loss <3
UPGSM14130C910_xlarge_2
HÄR

sporttop uppercut

Svart – HÄR / Vit – HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Snygga toppar, ska kanske unna mig ett par haha!

    Inna 2015-01-15 12:36:58
    Svara
  • Hej! Kan du skriva ett inlägg om att välja träningsform, t.ex gym – simning – lagsprot – friidrott.. För oss som studerar och inte har pengar nog att ”Testa allt”, hur når man sin passion? Tack för en grym blogg, denna ligger snabblänkad på min dator!

    Jenny 2015-01-14 16:52:39
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!