Josefine Forsberg

Tan Without Sun

image

image

Gooookväll hörrni!
Hur mår ni?

Jag har just kommit hem från ett spraytan-besök hos min vän Klara.
Det är sjukt hur fräsch man känner sig så fort man får lite färg(!!)

Nu har jag hållt mig ifrån solarium sedan i somras och det har faktiskt funkat bättre än vad jag trodde.
Dock har man fått spraya sig varannan vecka, men det är helt klart värt projektet.

Hyn tar mer stryk än vad man tror, och kan man få färg på detta vis så varför inte :)
dessutom har jag solförbud nu när jag gör IPL-behandlingarna hos House Of Beauty, haha!

Vet ni vad?! Jag känner lukten från köket….  Gurra har lagat väääärsta omeletten, så nu måste jag lämna er, haha Shoooos ♡

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vad har du för kamera? :)

  Johanna 2015-01-19 12:17:24
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Olympus PEN E-PL7. Du hittar den här: http://www.olympus.se/site/sv/c/cameras/pen_cameras/pen/e_pl7/index.html

   Josefine Forsberg 2015-01-19 13:26:49
   Svara
 • Hej jag är en 13årif tjej som tränar typ varje dag men får inte magrutor och jag undrar vad du går för att du har fått fram dom så och dom syns tydligt och jag undrar om du dricker proteiner och om det finns en sort för mig som är 13 år .älskar dig från hela mitt hjärta och fortsätt så du är hur fin som helst och det finns inga ord att beskriva dig med och finns det en tjej som man ska säga till att hon är värdens finaste så är det du puss å kram .

  Totti 2015-01-15 01:01:57
  Svara
  • Svar på Tottis kommentar.

   Tack gumman, dina ord värmer! Magrutor får man inte över en natt, det kräver månader av träning :) Sedan krävs det också att man äter nyttigt. Försök fokusera på Kött, fisk eller fågel (protein) tillsammans med grönsaker. Försök att inte äta för stora mängder av bröd, ris, pasta, potatis osv. OCH det viktgaste av allt, ha tålamod och hitta glädjen i träningen, Lycka till! Kram Jossan

   Josefine Forsberg 2015-01-15 10:20:15
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!