Josefine Forsberg

Intervju med SimplyShredded

Läs min senaste intervju med
—-> SimplyShredded <—-

jossan-950x713

Hur kom det sig att du började med styrketräning?
– Det blev en naturlig övergång när jag skulle satsa på modellandet. Jag spelade mycket fotboll innan, och det gav inte rätt förutsättningar för att skapa den kropp jag ville ha och behövde.

Vad har varit din största utmaning och hur har du jobbat för att komma över den?
– Jag har haft svårt att få till en snygg rumpa. Jag har relativt stora lår iochmed alla år med fotbollen, så jag har försökt få dom lite tightare och rumpan att växa. Många av övningarna för rumpan går ju hand i hand med övningarna för benen, så jag har fått jobba med mycket isolationsövningar.

Vilken anser du vara din ”bästa” muskelgrupp?
– Mage.

Vilken anser du vara din ”sämta” muskelgrupp?
– I dagsläget skulle jag inte säga att rumpan är sämst, men det är den del jag har fått jobba mest med.
Armar är det som jag slarvat lite med, så det är nog min svaga del.

Vad är dina bästa tips för att komma i form?
– Det beror helt på vad man har för mål. Men tjejer som har samma ambitioner som jag ska tänka på att äta protein, grönt och fett, i små mängder och ofta! Samt träna hårt och regelbundet.

Vad använder du för kosttillskott?

– Hela ”Xtreme”-serien från SELF. PWO, aminosyror och vassleprotein.

 


I intervjun svarar jag på frågor som…..

Vilken träningssplit har fungerat bäst för dig?

Hur ser din kost ut?

Föredrar du långa eller korta träningspass?

Vad får du din inspiration ifrån?

Vad använder du för kosttillskott?

Framtida mål?

Hur ser du på doping?

Se HELA INTERVJUN —-> HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej!
  Vilken grym kropp du har alltså! Tack för all motivation man får av alla dina snygga bilder!
  I en fråga tog du upp att du har relativt stora lår och att du har jobbat på att tighta till dom. Har dom alltså varit större? Och isåfall vad har du gjort för övningar för att få dom mindre och tightare? :) Tycker absolut inte att du har stora lår, dom passar perfekt till din kropp och själv skulle jag aldrig klaga om jag hade dina ben! Jag har i hela mitt liv haft komplex för just mina lår, jag tycker att dom är för stora och ”slappa” och inte passar till min överkropp som är smal, jag har ganska smal midja och mage och är inte speciellt bred över höfter heller. Så jag tänkte om du har några speciella tips? :)

  Ronya 2015-01-16 17:14:39
  Svara
  • Svar på Ronyas kommentar.

   Hej Ronya! Vad kul att du tycker det, tusen tack :)

   Ja precis. Det är svårt att träna sig till smala lår. Det kanske låter extremt men jag valde att tappa muskler först genom att gå ner i vikt. Därefter fokuserade jag på att bygga upp dem igen fast på ett bättre sätt. Jag körde mycket kläm-övningar som tog mest på rumpan och knappt något på låren. Allt för att involvera låren så lite som möjligt.

   Sedan får man inte glömma bort att alla är skapta på olika sätt. Det som har med genetik att göra är svårt att påverka, men rent generellt skulle jag rekommendera cardio och isolerade övningar för rumpan.

   Lycka till!!

   Josefine Forsberg 2015-01-17 12:17:17
   Svara
 • Lite videos på övningar vore as roligt och lärorikt!

  Felicia 2015-01-16 07:49:31
  Svara
 • Hej! Skulle du kunna göra ett inlägg om hur man tränar inner låren? :) super bra blogg! :)

  Ida 2015-01-15 21:07:42
  Svara
 • Hallåi igen :) skulle du kunna lägga upp övningar för magen? Hade varit najjs att se hur ditt magpass ser ut, vilka övningar och hur mycket <3

  Ada 2015-01-15 18:45:19
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!