Josefine Forsberg

Buttblaster

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Buttblaster

En av mina favoritövningar för rumpan är Buttblaster.
Vissa kör den i maskin, men jag föredrar att använda mig utav smith-maskinen.
Här gäller det att hitta kontakten med rumpan, gör man det så är denna övningen hur bra som helst.
Tänk SAKTA ner, SKJUT upp

Denna övningen bränner verkligen för mig, det har till och med hänt mig att jag fått kramp ett flertal gånger.
Då har man hittat rätt! Haha :)

KÖR HÅRT, BE STRONG AS LIFE <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Har du något bra tips på hur man kan göra den utan smithmaskinen men ändå med vikt. På mitt gym finns det nämligen bara smith maskin med minst 20kg. Just nu klarar jag inte det då jag har väldigt svårt för att utföra själva rörelsen och få kontakt med rumpan. Blir så himla lätt en massa svajande och supersvank i ryggen :(

  Ida 2015-01-26 14:09:26
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Hej Ida! Ja, det är viktigt att inte svanka då ryggen tar stryk av det. Om ni inte har en riktigt buttblaster-maskin på gymmet. Kolal länk: http://2.bp.blogspot.com/_sCdvk6pM7II/TEiKXErLCGI/AAAAAAAAAbc/0s9O1_MjeaE/s640/butt+blaster.jpg ) så testa denna varianten: http://sandrastenson.se/wp-content/uploads/2013/04/buttblaster1.png

   Viktigt att spänna bålen så att du inte svankar. Om du är tvungen att svanka så kör du för tugnt. Lycka till! KRAM

   Josefine Forsberg 2015-01-26 14:34:34
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!