Josefine Forsberg

On my way

image

En mobil-update påväg mot dagens plåtning som höll hus i Felix Franks studio.

Nu ser jag inte riktigt lika fräsch ut efter 5 timmars jobb men bilderna blev bra
och nu väntar en träningsfri (om jag inte hinner ändra mig) eftermiddag!

Tro det eller ej men en hel dags plåtning är tuffare än vad man kan tro. När vi plåtar tex. Happy Socks får jag hänga i en ställning och posa i luften. Efter 25 st är man ganska slutkörd. Det händer till och med att jag får träningsvärk ibland.. haha, men då ska det ha varit en riktig spännisplåtning. Man får som sagt ganska mycket statisk träning i mitt yrke. Jag som mest fotas för underkläder / badkläder / träningskläder jobbar mycket med kroppen. Ansträngande men riktigt kul!

Det är viktigt att hitta motivation. Alla har olika knep, men kameran är en stor motivation för mig, och sommaren såklart! ;D

Ta hand om er ☆

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Otroligt fin :)

  Amanda Aikioniemi 2015-02-05 12:18:25 http://www.amandaaikioniemi.myshowroom.se
  Svara
 • Hej!
  Undrar lite om modellandet. Har ju sett dig i många kampanjer för just tränings/bad/underkläder. Så som jag uppfattar det så är det just dom kategorierna där modellerna oftast har en del synliga muskler/är vältränade. Jag har fått intrycket av att modeller för lite mer ”vanliga” klädkampanjer och liknande är smalare (kan vara tränade) men sällan med tydliga muskler. Så jag undrar om hur du har kommit i kontakt med modellandet? Tillhör du/finns det någon speciell agentur för tjejer (och killar) med lite mer ”sportigt” utseende? Menar inte alls att du inte skulle kunna va modell för ”vanliga” klädkampanjer för det har jag ju sett att du är men rent generellt? Hade varit väldigt kul att höra om du vet iaf då det finns så himla många skitsnygga tjejer (och killar) runt om i tränings-sverige som ser ut som modeller hela högen men som kanske inte vet/tror att dom kan bli modeller!

  Ida 2015-01-27 18:06:54
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Hej Ida! Ja det stämmer, fotar man moderna badkläder / underkläder / träningskläder som ska nå den yngre målgruppen så brukar det oftast gå bra. Jag har dock varit med om företag som anser att jag är för vältränad för att visa upp underkläder / badkläder, då de antingen vill nå den äldre målgruppen som är lite mer kurvig / kvinnlig eller den målgruppen som enbart är ute efter smala modeller utan muskler (ofta fashion-jobb / catwalks osv) men som sagt. Idealet börjar sakta men säkert ändra på sig, och en vältränad tjej / kille blir allt mer populärt i den svenska modell-världen.

   Jag är med i två agenturer, Stockholmsgruppen och Base Models som håller till i Sydafrika.

   Det viktiga i denna fråga är att lyssna till sig själv. Göra det man själv brinner för och mår bra av.
   Jag lever mitt liv, vilket kategoriserar mig inom en viss typ av fotojobb. Jag finns bara tillgänglig för dem som vill ha mig för DEN JAG ÄR.
   Jag kommer inte ändra på mig eller anpassa mig för någon annans skull. Välmående kommer alltid först :)

   Ta hand om dig Ida!

   Josefine Forsberg 2015-01-27 20:28:32
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!