Josefine Forsberg

Morning

OLYMPUS DIGITAL CAMERA aminosyrorna
Aminosyror – Self Omninumtrition

Godmorgon!!

Jag startade denna morgon med min egna lilla träningsdrink ;D
Inte mer komplicerat än aminosyror, vatten, is och citron.
Med tanke på elit-smaken från aminosyrorna blir det hur gott som helst!

Vill säga STORT TACK till alla varma själar som gratulerade mig igår. Dagen tillbringades på Centralbadet med mamma där vi tränade, simmade och gick på spa. Sedan tillbringade jag kvällen tillsammans med min bästa Siamak. Födelsedagen hade inte kunnat bli mer lyckad…. och kväll ska jag på middag och dans med Annie.

BRA KÄNSLOR NU!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!