Josefine Forsberg

Uppladdning för tidningsomslag

vit fisk klar vit fisk klar1 Nu är det 100% uppladdning för veckans viktigaste plåtning, nämligen ett omslag med Self Omninutrition för Motivation Magasine.

Ska jag vara ärlig så känns det inte bra alls för tillfället. Efter att ha varit sjuk i nästan en vecka utan någon som helst aktivitet i vardagen. Inte nog med det. När sjukan började avta lyckades jag få i mig något som gjorde mig helt paj i magen. Har varit uppsvälld som en ballong i två dagar.. och nu gör jag allt i min makt för att plåtningen på fredag ska bli så bra som möjligt. Så himla typiskt, men men! Alltid ska det vara något och nu stod detta elände på tur.

Därför försöker jag rädda upp situationen med två dagar av enbart vit fisk, gurka och avokado. (+alla vitaminer & mineral förstårs) Det är den bästa kombinationen om man vill bli utsugen under kort tid. För att krispa till mig lite extra har jag gett mig på en periodisk fasta, (enbart dessa dagar innan plåtningen) vilket innebär att jag endast äter mellan 12-20 på dagen. Innan och efter dricker jag antingen vatten eller te. Det tycker jag dämpar hungern en aning.

…jag känner för hämnd! Så fort jag är tillbaka ska jag träna igen allt denna sjukdomen tagit ifrån mig, och lite till!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Köör babe du är grym! ♡

    michi 2015-02-11 22:06:34
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!