Josefine Forsberg

ELIT FRUKOST

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
HUR god och HUR bra får en frukost vara på samma gång egentligen? MUMS!

Äggröra, 10 naturella nötter, 2 skivor bresaula, en bit gravad lax, pwo från Self Omninutrition (innan träning)

Ska man hålla sig inom den ”nyttiga kategorin” skulle jag vilja påstå att det här är den perfekta frukosten.
Får man spåra ur är jag helt tokig i bröd, fil, musli och allt sånt där föräldrarna gav en under fotbollsåren….
Det märks att jag är sugen va?

BRESAULA! Om ni inte upptäckt det ännu kan jag starkt rekommendera det.
Magert nötkött med grymma värden och en smak från ovan!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej!
  Jag tkr du är en otrolig förebild, du både inspirerar och motiverar mig att leva ett nyttigare och hälsosammare liv med din positiva energi som alltid flödar på din blogg!! Jag förösker gå ner i vikt, och jag undrar om du tar några ”diet pills” eller fettförbrännande pills, eller om du bara kör på clean food och träning? Vilka pills tar då i sånna fall? Skulle va kul att testa för att se om jag kan få likanande resultat som dig!

  Massa kramar

  Klara 2015-02-18 04:59:42
  Svara
  • Svar på Klaras kommentar.

   Hej Klara!

   Tusen tack för det, vad glad jag blir!

   Jag har kört på ”Fatloss” från Self, men bara i korta perioder. Det är en grymt bra fettförbrännare som ger dig extra energi.
   Sedan vill jag också informera dig om att det inte är tillskotten som får dig smal, utan det är grunden. Hur du sköter dig i övrigt med både kost och träning. Sedan kommer tillskotten in som en bonus. Inget kan grunda sig i piller. Då är det inte på riktigt :)

   Men ska du köra på några så tycker jag Fatloss är en grym boost för att få ut det där lilla extra under träningspasset. Du hittar dem här: http://self.nu/sv/produkt/fat-loss/

   Josefine Forsberg 2015-02-18 10:00:24
   Svara
 • Gud vad gott!!

  Nadia 2015-02-17 08:49:59 http://nadiakandil.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!