Josefine Forsberg

Photoshoot

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Såjaaaa!

Här kommer lite Behind the scenes från tisdagsplåtningen för DOM.
Tanken var att plåta Image-bilderna ute men jag bugade och bockade för att vi tillslut kom fram till att fota inomhus!

Jag är som sagt den mest frusna tjejen någonsin. Medan alla andra tyckte det var kvavt och varmt stod jag med gåshud och vinklade bort fläkten… och detta var inomhus! Haha snacka om att det ska bli skönt med lite värme snart! Nu är det bara drygt en vecka kvar tills vi beger oss. Jag har dessutom kommit igång rejält med träningen så nu är det bara att låta dagarna gå samtidigt som formen finslipas!!

Ikväll ska jag på spa med Annie och Sendi, men först ska jag avnjuta en behandling hos House of Beauty.. och nu kom jag på mig själv.. jag kommer knappast njuta. IPL är rena pinan för stunden, men ren magi i efterhand.

Shoooooos <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Halååi, Tack!! Då blir det broccoli och fisk hela sista veckan och intervaller varje/varannan morgon. Har svårt att utesluta min älskade gröt på morgnarna men ska försöka byta ut den under dom sista dagarna :) Andra kolhydrater kan jag skippa för hela resterande tiden :) Du få posta massa strandbilder för mig att hålla motivationen uppe…

  Ada 2015-02-20 09:42:14
  Svara
 • Hej bästa! Jag har också en viktig helg om 2,5 veckor och jag vill&måste känna mig så fit som möjligt då… Kan du ge dina bästa tips för hur man ”finslipar” formen? tänkte fråga dig för du är så van vid att förbereda dig inför plåtningar osv.. Jag tränar ofta men slarvar lite med kosten i vardagen. Jag är inte kapabel att ”extrem”deffa i 2,5 veckor men kan absolut göra det i några dagar om du fattar vad jag menar :D kan du dela några tips med mig, hur ska jag göra/äta/träna tänka under dom här sista veckorna och under sista dagarna för att få det mästa möjliga resultat? <3 Kram!

  Ada 2015-02-19 16:52:03
  Svara
  • Svar på Adas kommentar.

   Hej Ada! Jaaa såklart jag kan ge dig några tips :)

   Kosten är som sagt jätteviktig när man ska finslipa formen. Jag skulle först och främst utesluta kolhydrater, och välja fisk / kyckling före kött. Det tar längre tid för kroppen att bryta ner kött. Tänk att du ska ge kroppen ”lätt” föda. Försök ät små portioner var tredje timme.
   När det gäller träningen rekommenderar jag dig att köra mycket cardio, i form av tabata, intervaller, trappmaskin, crosstrainer
   Jag tycker du kan köra enbart vit fisk 3-5 dagar innan du drar, tills dess varierar du :)

   Josefine Forsberg 2015-02-19 23:37:07
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!