Josefine Forsberg

Houston

image

Yoooo från Houston!

Här sitter jag.. slut som ett as efter att ha rest 19 timmar och fortfarande inte är framme. Vi har en flygtur kvar att beta av innan vi befinner oss i San José. Där ska vi sova några timmar sedan ska vi åka bil i ytterligare 6 timmar innan vi når vår slutdestination Santa Teresa(!!)

Fast trots den långa resefärden har det faktiskt gått mycket snabbare än väntat. Det gäller bara att gå in med inställningen om att vi är på en liten roadtrip i flyget :D och INTE räkna ner timmar tills man är framme, då skulle man ju gå ihjäl tillslut!

Nu ska jag möta upp de andra två tröttmössorna så vi kan mysa ner oss i en hörna någonstans här på flygplatsen ✌

See u later

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!