Josefine Forsberg

Happy Birthday Baby

image
image

Att få spendera hans födelsedag här i Costa Rica är rena rama drömscenario! Vi startade dagen på surfbrädan följt av en grym brunch med pannkakor, nutella och massa god frukt :) sedan har vi bara tagit in dagen och njutit maximalt av allt vad naturen gett oss. 

Jag vill uppleva mina bästa stunder med dig. Mina sämsta stunder med dig. Alla stunder tillsammans med dig är värdefulla. Att ha dig vid min sida gör mig trygg och glad i själen. Du gör mig till den lyckligaste levande. Älskar dig Siamak ♡♡♡ Tillsammans med dig är jag ETT.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Grymt att tajma födelsedagar utomlands! Va helt okej när Alex Zillén fyllde på spring break i Mexiko eller när jag fyllde 23 i Uruguay och tittade på guetta!

    Anton 2015-03-06 20:21:32
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!