Josefine Forsberg

Yoga session

image

image

image

image

image

image

Yoga session || Surfakademin || By Sodalime

Vilket moment! Igårkväll testade jag yoga för första gången. Jag har aldrig gett det en ärlig chans tidigare, men nu förstår jag verkligen vad folk menar.. vilken avslappning. Det där inre lugnet gjorde att mina tankar hamnade någon helt annan stans. Det bästa var helt klart i slutet då la vi oss på rygg med armarna och benen rakt ut, och bara blundade i tio minuter. Samtidigt skapade yoga-instruktören ett basliknande ljud mot en glasskål, vilket var helt magiskt. Jag somnade på mindre än en minut.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • önskadw jag också testade yoga därborta.. Verkar ju as coolt!!

  Anton 2015-03-09 09:38:01
  Svara
  • Svar på Antons kommentar.

   Jaaa det var faktiskt riktigt coolt. Särskilt relax/avslappnings-tiden i slutet. Tokdeckade 😄

   Josefine Forsberg 2015-03-09 22:57:23
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!