Josefine Forsberg

Paradise

 P2060950-2  Haha jag kanske ser sur ut, men i själva verket mår jag bättre än någonsin ;D 

Nu är det inte många dagar kvar i detta paradis och jag kan inte få nog av glädje när jag tänker på allt vi gjort. Costa Rica är bland de bättre platserna jag besökt i mitt 21-åriga liv. Klimatet är rena drömmen. Ni vet när man går ut för att värma sig och går in för att svalka sig… inomhus & utomhus har fått en ny innebörd, haha! …och alla dessa ljud!! Jag mår så bra av ljudet från djungeln, alla syrsor, fåglar och levande varelser som får kvällarna att bli sådär extra mysiga. Man slipper liksom söka på ”relax” på spotify :D

..och så surfingen? Vilken resa vi gjort på bara två veckor! Nu har vi ännu en ny sport att utveckla när man reser i framtiden!! Jag är så sjukt tacksam för att vi fått till detta tillsammans med Surfakademin & Sodalime! I’m blessed!! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Toppen är magisk!! Helt kär, vart är den ifrån?

  Emma 2015-03-21 15:11:46
  Svara
 • Hej Josefine!

  Fina bilder från Costa Rica! Nu över till en kanske underlig fråga, hur stora portioner äter du? Jag försöker äta nyttigt och det går bra, men känner att jag kan äta mängder med mat! Man säger ju att små portioner är bäst, men det känns ju som att jag aldrig blir mätt haha. Hur äter du?

  Tack på förhand! Kram!

  J 2015-03-17 14:02:12
  Svara
  • Svar på Js kommentar.

   Hej! Tack vad glad jag blir :) jaaa det stämmer bra. Själv äter jag små portioner 100g protein, lika mkt grönt och en liten mängd fett såsom ex. en halv avokado. Detta äter jag var 4:e timme.. men känner du att du inte blir mätt så kan du äta var 3:e timme, det går minst lika bra. Är du van att äta stora mängder kommer du känna dig hungrig i början men kroppen vänjer sig till slut.. jag brukar alltid tänka att man varken ska vara hungrig eller mätt när man ätit klart :)

   Kör hårt! Kramar

   Josefine Forsberg 2015-03-17 20:43:51
   Svara
 • Var är shortsen ifrån? Hur sitter dem baktill? Visar mycket?

  Sofia 2015-03-15 11:34:20
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Shortsen kommer från Love Culture i Beverly Hills center. Skulle vilja påstå att det är den bästa affären någonsin! Shortsen sitter som en smäck baktill, och har dessutom pälsfickor, som sagt kika in på Love Culture :) kram

   Josefine Forsberg 2015-03-18 18:31:14
   Svara
 • ett riktigt ekosystem som land, och finns variation i massor!

  Sandra 2015-03-14 21:16:50
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!