Josefine Forsberg

Moment of Harmony

YOGA_CAROLINEROXY4YOGA_CAROLINEROXY2A YOGA_CAROLINEROXY3
Vi gick ner till stranden för en timmes yogalektion tillsammans med våran urmysiga instruktör från Surfakademin samtidigt som vårt grymma team Sodalime filmade. Att utföra en yogalektion i solnedgången på stranden, till vågornas ljud gjorde hela upplevelsen magisk. I slutet låg vi i sanden och slöt våra ögon i 10-15 minuter. Under den stunden var mina tankar någon helt annan stans. Det var verkligen ett ögonblick av harmoni. <3

We went to the beach for one hour of Yoga with our beautiful instruktor from Surfakademin, while our great team Sodalime was filming. To do a yoga session in the sunset on the beach, and at the same time hearing the sound of waves makes the whole experience magical.
In the end we layed down on the sand and closed our eyes for 10-15 minuts. During this time my thoughts drifted far far away. It was a moment of complety relaxation  <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!