Josefine Forsberg

Hairfix

image

Here we go again!

image

Min magiska förändring av min magiska frisör&vän Danijela(!!) || My magical change by my magical hairdresser&friend Danijela

image

Jag är sååå nöjd! Började med kolsvart, sedan blev jag mörkbrun/röd som ni ser på bilden ovan och nu DET HÄR, love it! Kan inte förstå hur hon lyckades nå denna naturliga bruna färgen från kolsvart. Riktig gudinna Danni ☆ VAD TYCKER NI?!

I’m sooo happy! Began with black, then I became dark brown / red as you can see in the middle picture… and now THIS, love it! Can’t understand how she reached this natural brown color from black. Proper goddess Danni ☆ WHAT DO YOU GUYS THINK?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Riktigt snyggt! Måste dock fråga vilken din naturliga hårfärg är? Själv är jag en blondin som med åren blir mörkare vilket jag hatar. Ska klippa/färga håret strax men är världens största hårfegis. Blir alltid blonda slingor för att ”ta fram” det blonda igen. Men nu är jag så trött på det att jag funderar på att bli riktigt mörkbrun (typ som du var innan) eller röd. Är dock nojig över att inte alls passa i det men du gör det verkligen så tänkte se vad du egentligen har för hårfärg.
  Kram
  Ida

  Ida 2015-03-25 13:52:30
  Svara
 • I think a nice name for a new hairdresser shop could be ”Color My World”, which was a great Chicago song

  Aaron 2015-03-23 09:33:42
  Svara
 • Ännu finare nu faktiskt,du ska bara njuta av den färgen och vilken grym frisör du har med!

  Alexandra 2015-03-22 18:17:04
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!