Josefine Forsberg

Back Home

image

image

Jaha.. då var man tillbaka igen! Kan inte förstå hur det redan gått över 2 veckor. Det är något kalendern får stå för.. för mig känns det totalt obegripligt, haha!

Första dagen efter en resa är så viktigt för omställningen.. ni vet när man är så trött att allt man vill är att sova (och komma ur fas). Istället startade vi dagen med att packa upp väskor, betala räkningar, ta oss till Planet Fitness och köra ett lättare träningspass följt av en färdigserverad middag på Kalori. Efter det kunde vi chilla med gott samvete och nu är man inne i rätt dygnsrytm igen.
Känns otroligt välkomnande att mötas av svensk vår och strålande sol! ♡

_____________________________________________________________________________________________


Well.. I’m back again! Can’t understand how 2 weeks already went by. For me it’s feel totally incomprehensible, haha!

The first day coming back is all about struggling with the jetlag.. you know when you are so tired that everything you want is to sleep (and get out of phase). Instead, we started the day by unpacking the bags, pay bills, a simple workout at Planet Fitness followed by a dinner served on the restaurant Kalori. After that we were chilling out with a good conscience, and it feels good to have found the right rhythm again.
It feels fantastic to be welcomed by the swedish spring and sunshine! ♡

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Kan inte du fota vad du äter/dricker under en hel dag? Jag försöker hålla mig lågt kalorimässigt vilket gör att jag i princip svälter mig själv i rädslan av att äta för mycket. Det sjuka är att jag trots detta inte går ner i vikt (då äter jag typ en tallrik med spenatsoppa ena dagen – enbart, broccoli och kyckling nästa dag+ protein, bcaa) och till detta så styrketränar jag tungt i princip varje dag och det senaste veckorna har jag börjat lägga in längre promenader på 10000 steg varje dag, så jag funderar på om min kropp strävar emot för att jag helt enkelt äter för lite? (Kan även tillägga att jag väger 77kg, vägde för några år sen 62kg vilket jag trivdes bra i till mina 175 cm) Därför vore det nice att se vad någon annan äter för att få en någorlunda frisk bild av hur man faktiskt kan äta och hålla sig i form.

  Mvh Johanna

  Johanna 2015-03-24 07:39:03
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej Johanna! Ja, jag rekommenderar inte att du svälter dig själv. Det är inte rätt sätt för att gå ner i vikt. Jag tycker du istället ska bestämma dig för att äta ordentliga måltider till frukost, lunch och middag. Däremellan dricker du ordentligt med vatten. Portionertna behöver inte vara särskilt stora, men få in rutinen att äta måltider ist för att ge kroppen oklara tecken på att saker inte sköts som det ska.
   Jag kommer lägga ut exempel på lunch/middag snarast så det kan du kika på, sedan tycker jag att ägg, grönsaker och nötter är en kanonfrukost! Lycka till! :)

   Josefine Forsberg 2015-03-26 20:19:11
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!