Josefine Forsberg

STRONGASLIFE NEWS

image

Hoodies – Strongaslife – HÄR

Känns stort för mig att dela med mig utav dessa tre IT’S-TO-GOOD-TO-BE-TRUE nyheterna!! :D

NY KOLLEKTIONNYTT PROJEKTFILMEN FRÅN PROJEKT 1 

Allt detta är uppe på hemsidan nu!!

Nästa projekt kommer tillsammans med Läkarmissionen gå till de fattiga slumområdena i New Dehli, Indien. Här kämpar människorna mot fattigdomen varje dag. Det förekommer skrämmande mycket droger hos unga människor och de flesta barn har inte råd att gå till skolan. Detta är en del av problemen som STRONGASLIFE kommer satsa på under nästkommande projekt. Ni ska även veta, att alla ni som köper en hoodie är med oss i kampen om att förändra!!
_____________________________________________________________________________________________

It feels big for me to share this three IT’S-TO-GOOD-TO-BE-TRUE – news!

NEW COLLECTION NEW PROJECT MOVIE FROM PROJECT 1 

Next project is in the slums of New Dehli. Together with Läkarmissionen we aim to make the lives of the children a little bit easier. The people of this area is very very poor and they come from all over the country. Drug problems are substantial even at a young age and to many children are absent from school. Problems that Strongaslife are going to work on in their next project. Every person who buy a hoodie (HERE) is one of us and contribute to this project!!! It would be a great honor having you join us!

STRONG AS LIFE – RECEIVE BY GIVING


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!