Josefine Forsberg

Favorite meal

image
Jag har hittat en ny favoriträtt! Så god så jag avlider, neeee men riktigt bra alternativ för er som fortfarande vill vara extremt nyttiga i sina matval.

Denna tallrik består av wookgrönsaker (som jag steker för sig) blandat i en spenatröra som jag kokat i 15min innan jag lägger i wookgrönsakerna. Kycklingen skär jag i små bitar och strör över spenatröran. WOALAAAA! Jag fick bra betyg av mina kära vänner som fick agera testkaniner! ;D

_____________________________________________________________________________________________

Wow, I just found a new favorite meal! This is a really good choice for you who want to eat good and healthy.

On this plate you can find wook vegetables (which I fry separately) mixed with spinach. I cut the chicken into small pieces and put it over the spinach. WOALAAAA! My friends response was really positive, so now it’s your turn to try! ;D

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!