Josefine Forsberg

Take me back to paradise

image

image

Två helt orörda mobilbilder från vår villa i Santa Teresa, Costa Rica.. kan inte med ord beskriva hur mycket jag saknar denna plats… människorna, omgivningen, värmen, glädjen, surfen, och den allmänt positiva magkänslan jag bar på under två veckors tid.. jag saknar till och med att bränna mig under fötterna för att asfalten var för varm för att gå på… Min kärlek till Santa Teresa är oändlig

Jag har haft en riktigt tuff vecka med mycket jobb och ärenden sedan jag kom hem.. det är inga problem i sig, men något som blivit så uppenbart sedan jag kom hem är denna ständiga negativitet hos människor.. hur folk konstant är stressade, otåliga och fyllda av negativ energi.  Jag blir så less.. och kan inte hjälpa att jag själv blir påverkad och tycker vardagssysslor blir allmänt onajs. Är det för att vi stått ut med kylan för länge? Eller grävt ner oss i våra yrken? Eller varför är så många sååå negativt laddade? Det är just denna energi som får mitt välmående att skjuta i höjden så fort jag åker iväg… och inte nog med det. Till djungelns paradis.  SNÄLLA-TA-MIG-TILLBAKA ♡♡♡

_____________________________________________________________________________________________

Two untouched mobile pics from our villa in Santa Teresa, Costa Rica .. Words can’t describe how much I miss this place … the people, the surroundings, the sun, the happiness, the surf, and the positive feeling I felt for two weeks .. At this very moment I’ve even started to miss crazy things like burning my feet on the hot black asphalt…. haha my love for Santa Teresa is endless!

I’ve had a really tough week with a lot of work and matters since I got home.. that isn’t really a problem for me, but something that really makes me sad is the negative vibes you get from people here.. how people are constantly stressed, impatient and filled with negative energy. Maybe it’s the weather? Or why are so many people negative? It’s this kind of energy that makes me wanna fly away… to the jungle paradise of COSTA RICA! Please take me back ♡♡♡

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!