Josefine Forsberg

Take care of your SELF

image

Såhär ser ett typiskt kvällsmål ut för mig. Jag ser alltid till att mina mål innehåller protein, grönsaker och fett.
Gott och nyttigt. Jag äter alltid ”lätta” mål på kvällen så att jag kan lägga mig med en skön mättnadskänsla.

Varje kväll innan jag lägger mig är jag noga med att ta ZMA vilket är Zink och Magnesium. Det ger en bättre och djupare nattsömn vilket är bra för både återhämtningen och muskeltillväxten.

Tycker alla borde ta detta men särskilt dem som har svårigheter att sova. Jag använder Selfs egna som du kan hitta HÄR

Take care of your SELF

_____________________________________________________________________________________________

This is a typical meal for me. It’s important for me that every meal contains protein, vegetables and fat. In the evening I always eat a light meal just because I prefer to go to bed with a good feeling, not to full in my stomach.
Every night before I go to bed, I take ZMA which is zinc and magnesium. It helps a better and deeper night’s sleep which is good for both recovery and muscle growth.

I think everyone should take this but particularly those who have difficulties with their sleep. I use Self’s own ZMA which you can find HERE

Take care of your SELF

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej!
    Jag är en tjej på 13 år .Jag är en tjej som älskar att läsa din blogg och du är en stor förebild för mig.När jag läser om t ex vad du gjort på gymmet eller när du bara tagit ett kort på dig efter träningen blir jag ledsen jag är inte alls nöjd med min kropp jag blir så svartsjuk på så fin du är och hur smal och bästa dröm kroppen du har.Jag är inte så lång och har korta ben vilket jag hatar och min kropp är så himla ful.Jag är tjock mycket på benen och mycket på magen sen så har jag en hel del innerlår.Jag vet inte varför jag skriver det här till dig men det känns rätt eftersom att du kan så mycket om hälsa och träning och skulle önska få några bra tips hur jag ska tänka i stort sätt på vad jag äter hur jag ska träna och när jag ska äta och mycket mer.Jag har tänkt på att börja köpa ett gymkort och gymma på friskis&svettis men mina föräldrar har sagt att det är för tidigit och inget bra att börja som liten.Jag gick och testa ett par plagg nere i stan och när jag testa dem så tittade jag mig i spegeln och tyckte fy vad ful man kan va.Min andra syster som är äldre har smala så när hon gick för att leta efter plagg satt jag i provrummet och grät för hur ful jag är.Jag har själv blivit kallad för taskiga kommentarer om min vikt osv och det har tryckt ner mig rejält.Jag lider verkligen av min kropp jag har fått en hel del hudbristningar och celluliter.Vad ska jag göra jag ska gå till simhallen imorgon men har avbokat eftersom att jag tänkte att jag vill inte skämma ut mig för min fula kropp som är så fet och ful.Snälla snälla bästa Josefine kan du inte tipsa mig så att jag kommer i from och blir en stark tjej som står upp för hur jag ser ut.
    Kram Chanel

    chanel 2015-03-31 22:51:27
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!