Josefine Forsberg

Morning Workout

image

image

Att kicka igång dagen på Planet Fitness tillsammans med denna donnan är den bästa möjliga starten på dagen. Vi har börjat köra tidiga mornar innan jobbet följt av bastu eller bad som belöning.
Du inspirerar Mig. Jag inspirerar Dig. Tillsammans är vi Elit.

_____________________________________________________________________________________________

To start the day at Planet Fitness with this girl is the best possible start off the day. We meet up here early mornings before work, followed by a sauna or bath as a reward.
You inspire Me. I inspire You. Together we’re Elite!

#Strongaslife #Selfomninutrition

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Jag är en tjej på 13 år .Jag är en tjej som älskar att läsa din blogg och du är en stor förebild för mig.När jag läser om t ex vad du gjort på gymmet eller när du bara tagit ett kort på dig efter träningen blir jag ledsen jag är inte alls nöjd med min kropp jag blir så svartsjuk på så fin du är och hur smal och bästa dröm kroppen du har.Jag är inte så lång och har korta ben vilket jag hatar och min kropp är så himla ful.Jag är tjock mycket på benen och mycket på magen sen så har jag en hel del innerlår.Jag vet inte varför jag skriver det här till dig men det känns rätt eftersom att du kan så mycket om hälsa och träning och skulle önska få några bra tips hur jag ska tänka i stort sätt på vad jag äter hur jag ska träna och när jag ska äta och mycket mer.Jag har tänkt på att börja köpa ett gymkort och gymma på friskis&svettis men mina föräldrar har sagt att det är för tidigit och inget bra att börja som liten.Jag gick och testa ett par plagg nere i stan och när jag testa dem så tittade jag mig i spegeln och tyckte fy vad ful man kan va.Min andra syster som är äldre har smala så när hon gick för att leta efter plagg satt jag i provrummet och grät för hur ful jag är.Jag har själv blivit kallad för taskiga kommentarer om min vikt osv och det har tryckt ner mig rejält.Jag lider verkligen av min kropp jag har fått en hel del hudbristningar och celluliter.Vad ska jag göra jag ska gå till simhallen imorgon men har avbokat eftersom att jag tänkte att jag vill inte skämma ut mig för min fula kropp som är så fet och ful.Snälla snälla bästa Josefine kan du inte tipsa mig så att jag kommer i from och blir en stark tjej som står upp för hur jag ser ut.
  Kram Chanel

  Chanel 2015-04-01 12:03:26
  Svara
  • Svar på Chanels kommentar.

   Hej Chanel! Jag blir illa berörd när jag läser ditt meddelande. Först och främst måste du ändra din inställning gentemot dig själv. Ingen ska någonsin behöva känna så och tala så om sig själv. Intala dig att du är bättre än så. Du måste älska dig själv för att kunna älska andra. Jag tycker du ska prata ihop dig med en nära vän så att du först och främst går till gymmet för att det är kul. Din inställning måste vara positiv gentemot träningen. Att skaffa ett gymkort är en kanon-ide. Försök äta var tredje timme och se till att du får i dig mycket protein (kött,fisk,fågel) tillsammans med grönsaker. Minska på godis, potatis, ris, pasta, bröd. Detta är en bra början för att ta ett steg in i träningsvärlden. Viktigast av allt. Känn dig nöjd med dig själv, intala dig att du är duktig och hitta glädjen i det du gör så kommer allt bli bra ♡ Jag tror på dig. Stor kram.

   Josefine Forsberg 2015-04-05 20:22:08
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!