Josefine Forsberg

Breakfast time

image

Dagens frulle bestående av tre ägg, broccoli och tio nötter. / Todays breakfast – three eggs, broccoli and ten nuts

När man inte äter kolhydrater så är det extra viktigt att få i sig fett i form av exempelvis nötter, avokado eller fet fisk. Jag brukar dock bara äta nötter en gång på dagen och det är på morgonen tillsammans med ägg och grönt. Något jag tycker ni ska tänka på som många gör fel när dem tillför nötter i kosten.. det är mängden! Hur lätt är det inte att knapra i sig några nötter extra bara för smakens skull?! Haha jag är helt säker på att många känner igen sig.. så nu fiskar vi upp disciplinen och avnjuter det vi kallar dagens ”smakbit” :D

_____________________________________________________________________________________________


When you don’t eat carbs it’s really important to eat good fat, for example nuts, avocados or fat fish.
I usually eat one hand full of nuts with my eggs and greens in the morning. I know how it is when you’re done though haha :) It’s too easy to eat just a few for the taste. But discipline now everyone!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!