Josefine Forsberg

SÖKER FOTOGRAF

jacollagejaop
NEWS NEWS NEWS! 

Jag letar just nu efter en personlig fotograf i Stockholm som vill samarbeta med mig 1 gång / veckan. Det kommer innebära fotograferingar, kortare filmsekvenser samt redigeringsarbete. Tanken är detta uppdrag ska stärka både dig som fotograf och mig som varumärke via mina sociala medier både på bloggen, instagram och facebook.

Är du intresserad? Eller känner någon du tror passar för detta uppdraget? —->

Maila mig på: [email protected]

____________________________________________________________________________________ 

I’m looking for a personal photographer in Stockholm who wants to work with me 1 time / week. It will be photoshoots, shorter videos and editing work. Our photos will be shared through my social media – blog, Instagram and Facebook.

Are you interested? Or know someone you think is good for this? —->

Email me at: [email protected]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!