Josefine Forsberg

Congraaaatz Tim

image

image

image

image

image

image

I lördags firade vi födelsedagsbarnet Tim med bowling och utgång! Sjukt kul att leka av sig lite.. Alex får nog börja försörja oss som bowlingproffs! Det var inte denna talangen han visade på vår första bowlingdejt, haha! Då var det annat än spel i fokus ;D Nu…. nu sprang han och frågade om han fick köpa extra tid på banorna.. hahah!

Tack Tim och alla inblandade! ♡

_____________________________________________________________________

Past saturday we celebrated Tims birthday playing bowling and going out. I think Alex should be our family-provider as a bowling pro! He sure didn’t show me this talent at our first bowling-date haha! He must have focused on other things that night ;D

THANK YOU EVERYBODY ♡

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!