Josefine Forsberg

Vinnaren blir…..

vinnaren
LIZA!!!

Liza älskar att glida runt i sneakers så därför valde hon att styla en feminin sko som funkar
både till träning och vardag. Jag tycker du lyckades bra med det! Vad tycker ni?!

Du kan maila mig på: [email protected] 

Stoooort tack till alla som deltog <3
Fick mycket positiv kritik om tävlingen vilket får mig att vilja göra fler roliga saker som ni uppskattar!! Nu när vi ändå är igång… är det något ni skulle vilja att jag skrev mer om? Isåfall vad? Var inte blyga. Jag blir glad av positiv / lärorik / galen / konstig / arg kritik, all kritik är bra kritik :)

_____________________________________________________________________________________________

I want to thank you all for being involved in the competition! <3
I got so much positiv feedback from this. This just makes me wanna do more funny things for you guys. Btw! Is it something you guys want me to write about? Tell me :) Don’t be shy. I’m glad to hear positive, instructive, weird, mad feedback :) 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • har för mig att du tidigare skrivit att du har börjat dansa ballet, skulle vara jättekul om du kunde berätta lite mer om det :)

  Elsa 2015-04-16 23:20:41
  Svara
  • Svar på Elsas kommentar.

   Hej Elsa! Jaa jag var på ett par lektioner… sedan blev jag sjuk och åkte utomlands så missade för mycket av kursen för att kunna ta igen. Dansen är pågång, kanske inte balett men DANS iallafall, och när den är igång så kommer jag dela med mig av det, såklaaaart :) KRAM

   Josefine Forsberg 2015-04-17 09:20:02
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!