Josefine Forsberg

WELL BEING – COSTA RICA

#SUNSURFLOVE by Sodalime /  Surfakademin

Hur ska jag kunna sätta ord på detta? Den här videon ger mig rysningar. Jag vill bara tillbaka och känna lugnet och harmonin vi hade där nere. Att uppleva är en sak, men att fånga MOMENTS på film… det är något helt annat. SODALIME, ni skapar videos med KÄNSLA på en helt ny nivå!

Under vår tid i Costa Rica skapade vi fem filmer, varav detta är den första. De kommande fyra dagarna kommer ni få se en film varje dag på METRO MODE webb-tv samt på min blogg SÅKLART :*  Stort tack till Surfakademin som anordnade utflykter, locations och allt runt omkring.

Jag är TACKSAM.

_____________________________________________________________________

Hello!!! 

This is unreal. I just want to go back when I see this video. I felt such a calmness and harmony down there. I’m moooore then impressed by Sodalime who catches every beautiful moment on film. They create videos with FEELINGS. 

During our time in Costa Rica we did five episodes, and this is the first one. For the next four days you’re going to see one video each day on Metro Mode – Webb tv and on my blog of course.

I want to say Thank You to Surfakademin who arranged all of our tours, locations and everything around.

I’m blessed.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!