Josefine Forsberg

ADVENTURE – Costa Rica

Episode 4 of #SunSurfLove <3 Shot by Sodalime // Organized by Surfakademin

Jag skulle säga att den här ridturen kom delad första plats på fantastiska upplevelser i Costa Rica. Terrängen var helt sagolik och hästarna var verkligen samarbetsvilliga. Vi startade ridturen i djungeln och sedan fortsatte vi genom en flod, över en äng och avslutningsvis längs stranden i solnedgången. Det kallar jag frihetskänsla, precis som Petra nämner i videon.

COSTA RICA, I love u!

<3
____________________________________________________________________________________________


I’m never gonna forget this horse ride tour. The surroundings was fabulous and the horses was really kind. We started the tour in the jungle and then we ride true a river, across a meadow and lastly at the beach in the sunset. It was an indescribable feeling of FREEDOM, like Petra said in the video!

COSTA RICA, I love u!

<3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!