Josefine Forsberg

Morning workout rutine

image

image

image

image

Det finns inget skönare än att starta dagen med trappintervaller utomhus nu när vädret är såhär bra. Från och med denna vecka ska jag påbörja en deff nu igen, bestående av små portioner av kyckling, broccoli och avokado. Sedan ska jag börja köra högintensiv cardio varje morgon före frukost. Något jag tycker är extra viktigt under denna period är att dricka mycket vatten och vara nogrann med vitaminer och mineraler för att inte få brist på något. Jag kör på vitamin B, C, D, Omega 3 och ZMA från Self Omninutrition.

___________________________________________________________________________________________

This morning I did my workout outside. It’s the best way to start the day when it’s sunny. From now on I’m going to eat small meals with mostly chicken, broccoli and avocado. On top of that I’m going to do some cardio every morning before breakfast. Something that is really important is to drink lots of water and to never forget your daily vitamins and minerals. I take vitamin B, C, D, Omega 3 och ZMA from Self Omninutrition.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!