Josefine Forsberg

SPRING FEELINGS

PicsArt_1430245144483PicsArt_1430245578957DSC_1782PicsArt_1430244912166 
Shirt – H&M / Cardigan – Kappal / Jeans – Reign Italia / Photo by Jettman

Vårkänslor till 110%. Idag ska jag på två viktiga möten och sedan blir det vidare till Planet för ett kvällspass tillsammans med Mish som just kommit hem från Turkiet. Påtal om det så har faktiskt jag och Alex bokat både Barcelona och Turkiet i sommar. Det ska bli så sjukt skönt. Det bästa är att vi planerat att ta en veckas träningsläger i Side, och sedan flyger vi direkt därifrån till Barca. Då lär man fått upp både färg & form! 

___________________________________________________________________________________________

Spring feelings! Today I’m going to two important meetings followed by a late workout with Mish who just came home from Turkey. Speaking of traveling, me and Alex just booked two trips for this summer. First we’re going to Turkey for one week of training, good food and just taking it easy. After that we fly to Barcelona, and hopefully we’ve got both a tan and great shape ready for a great week of fun! :)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!