Josefine Forsberg

Food prepp

image

Lunchtime!

Jaha så vad blir det för delikatess idag då? Jo, jag har lagat en egen wook gjord på kyckling, broccoli, spenat och rödlök. Se till att hacka allt i små bitar och stek i smör / olja tillsammans med Himalaya-salt och ekologisk Cajun-krydda (Finns på coop). På detta har jag chillisås för att toppa till det lite extra. Jag älskar när det bränner i munnen. Serveras med en halv avokado och ett stort glas vatten. Ser även till att alltid kombinera mina fettförbränningspiller från Self tillsammans med måltider så att jag inte löper någon risk för illamående. Vissa är känsligare än andra, och jag är helt klart en av dem. Känner direkt om jag tar fettförbränningspiller på tom mage.

Always be #STRONGASLIFE

___________________________________________________________________________________________

Well, today I did a wook with chicken, broccoli, spenat and onion. I chopped everything into small pieces and then I fried it in butter together with Himalya-salt and ecologic BBQ seasoning. On top of that I had some chili sause to give it a little bit more spice. Served with a half avokado and a big glass of water. Something that is important is to take the fatloss pills together with your meals to avoid feeling the power from them. Some people react more then others, I’m defintely one of them . But hey, at least you know it works.

Always be #STRONGASLIFE 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej! Vad använder du för fettförbränningspiller? :)

  mickis 2015-05-22 21:39:24
  Svara
  • Svar på mickiss kommentar.

   Jag brujar inte amvända fettförbränningspiller.. men har vid några olika tillfällem testat några olika, bland annat Selfs egna fatburner i ”her-self” serien :) kram!!

   Josefine Forsberg 2015-05-23 20:32:24
   Svara
 • Hej. Jag testade att göra denna wok idag, riktigt god! Tack för tipset :) Jag undrar om det är socker i chilisåsen du använder till?

  Janni 2015-05-04 21:20:34
  Svara
  • Svar på Jannis kommentar.

   Hej! Vad roligt att höra :) Nej inget socker, sålänge du inte använder kryddor med socker i. KRAM

   Josefine Forsberg 2015-05-04 21:25:47
   Svara
 • Brukar du använda den här typen av mat under deff?

  Erik 2015-05-01 00:06:11
  Svara
  • Svar på Eriks kommentar.

   Både JA och NEJ. Min bas-mat ser typ ut såhär jämt, så jag ligger alltid hyfsat lågt men ska jag toppa till det lite extra tar jag ingen röd sås och minskar på fettet. Brukar oftast under deff byta ut kyckling till vit fisk senaste veckan också :)

   Josefine Forsberg 2015-05-01 08:20:15
   Svara
 • Hej! Kan du inte läggs upp exakt hur du äter o sköter din cardio under din deff? Samt lite tips o ”bra att tänka på” når man deffar. Hur länge men bör hålla på osv.. Är nybörjare på det stadiet nämligen :)

  Carolina 2015-04-29 17:07:20
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!