Josefine Forsberg

Welcome Friday

Skärmavbild 2015-05-01 kl. 10.32.34Skärmavbild 2015-05-01 kl. 10.35.58
Don’t forget to follow me on my other social medias :) Instagram – Jossanforsberg / Snapchat – Jossanforsberg

Godmorgon! Hoppas alla hade en klockren Valborg igår!
Min dag som först skulle bestå av plåtning, träning och jobb, slutade upp med ett vinglas ute på balkongen tillsammans med Mish. Vi gick förbi Zuc som hade dagsfest en snabbis och sedan avslutade jag kvällen tillsammans med älsklingen här i kojan. Perfekt oplanerad dag! Inte likt mig att strunta i träningen sådär men solen sken, och Valborg kallade hehe..

___________________________________________________________________________________________

Morning! Hope that everybody had a really great time yesterday! 
I thought I would do some photoshoot, workout and just a lot of work, but things turned out to be different. I met up Mish and we took a glass of wine in the sun at my balcony. After that we felt for a quick visit at Zuc, and then the evening ended up at home with my baby. Just a perfect day. Not my thing to ignore the workout but when the sun was shining and the Spring screamed for us, we just listened.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Låter som en super dag, lägger till dig på snap

    Erik 2015-05-01 15:17:18
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!