Josefine Forsberg

Lunch in the sun

image

image

Lunch in the sun with my sunshine ♡

Jag och Mish tog en lunch i solen strax innan danslektionen. Det var första gången på länge man satt i linne och det fortfarande var riktigt varmt, så underbart! Påtal om det, har ni ätit på Itamie? Har ni inte det så borde ni verkligen ta och traska dit, för maten är helt sjukt god! Asiatiskt käk med hög kvalité. Jag och Alex brukar alltid köpa hem itamie på fredagskvällarna. Vi kör på det istället för den klassiska ”fredagstacosen” ;D

Nu står träning på schemat. Ha en bra dag och njut av det fina vädret!! ♡

___________________________________________________________________________________________

Now it’s time for today’s workout! Take care

Me and my friend Mish took a lunch in the sun before the dance session. It was the first time this spring that I sat in the sun with only a skirt on, and it was still really hot. So nice! Talking about food, have you ever tasted the food from Itamae? (U guys not living in Sweden… You miss out) If you havn’t you really should go there, because the food is freaking amazing. Asian food with high quality. Me and Alex buy our dinner from them every friday ;)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!