Josefine Forsberg

Last day at Fitnessfestivalen

image

image

Missa inte att hälsa på mig och mina favoriter i Self Omninutrition montern på fitnessfestivalen! Vi ses där alla fitnessgalningar ♡

___________________________________________________________________________________________


Last day to say Hello to me and my friends at Self Omninutrition, Fitnessfestivalen today! Hope to see you there

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Du har så otroligt snygg kropp. Vad gör du för övningar för mage och obliques? Hur ska man göra för att få fram dom? Känns som om jag tränar helatiden men dom syns aldrig! Vad har du för tips? :) kram

  Elin 2015-05-11 10:27:48
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej Elin! Tack så jättemycket!! Jag varierar min magträning, men någon övning som jag anser är sjukt effektiv är hängande benlyft. Se till att rörelsen är kontrollerad, även på tillbakavägen. Där kan du variera raka lyft med snea och på så vis komma åt hela magen :) Lycka till! Kram Kram

   Josefine Forsberg 2015-05-12 19:26:28
   Svara
 • Hej sötis , jag är en 13 årig tjej som vill börja blogga och efter som jag är personlig och tycker om att vara speciell så har jag bestämt mig att börja blogga om träning och mode och lite annat men min blogg ska mest handla om träning och jag tänker att det ska bli kul att blogga om träning och hälsa för att det är knappt någon som bloggar om det i min ålder och jag skulle vilja få lite tips från dig var jag ska börja blogga och tror du det är en bra ide och skulle du kunna hjälpa mig ,älskar dig följer din blogg varje dag och du är riktigt fin Alex förtjänar dig <3

  Linda 2015-05-11 00:18:07
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!