Josefine Forsberg

Pura Vida from Costa Rica

Pura Vida from Fikapojkarna Productions

Delar med glädje ytterligare en video från Costa Rica. Denna gången med mer fokus på våra fantastiska fotografer och surflärare som får mig att tappa hakan genom sina otroligt grymma skills på vågorna. De surfar med harmoni! Sådär som man gör när man känner sig 100% trygg med vattnet. Jag kan bara säga grymt jobbat! Önskar jag var där HÄR och NU. <3 ___________________________________________________________________________________________

Wow! Here is another amazing video by Fikapojkarna from Costa Rica, with focus on our photographers and surf teachers from Surfakademin. They’re so good at this. It’s a pleasure to watch them surfing! All I can say is that I want to be there right NOW. <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!