Josefine Forsberg

GRATIS TRÄNING PÅ PLANET FITNESS

IMG_7371-999x810-960x350Planetfitness-1-fixad

MISSA INTE DETTA ERBJUDANDE!!

Mellan 18 – 24 maj kan ni träna helt gratis på Planet Fitness, Sveavägen 167! Det enda ni behöver göra är att fråga efter Anna i receptionen och nämna mitt namn så hjälper hon dig utifrån dina behov! Vill ni ta kontakt i förväg så hittar ni henne på nummer: 08 440 9152 eller [email protected]De flesta besöker ett gym för att träna, men här finns det mycket mer att hämta! :)

Utöver ett fräscht gym får ni även ta del av Relax-avdelningen som innefattar en simbassäng på 32 grader (!!) och en jacuzzi på närmre 40 grader. För er som föredrar bastu eller ångbastu finns även det på plats.


Får man inte nog där finns det även ansiktsbehandlingar och massage till ett mycket bra pris. U name it! Planet Fitness har en kombination av allt man behöver på en och samma plats! Efter gratisveckan kommer det finnas bra erbjudanden(!!) Planet Fitness erbjuder bland annat att få sommaren på köpet för er som har tänkt att skaffa gymkort.

Jag har hållit till där några månader, och är verkligen kanon-nöjd. Nu vill jag att flera ska upptäcka det här stället så därför har jag anordnat den här GRATIS-veckan för ALLA som vill.

E-N-J-O-Y <3

____________________________________________________________________________________

 

Between May 18 to 24, you can workout for free at Planet Fitness, Sveavägen 167! All you have to do is mention my name at the reception! Most people visit the gym to workout, but there is much more to do here!

Not only the fact that the gym is new and fresh you can also go to the relax-area for jacuzzi, swimming-pool, sauna and steamroom. All for you to enjoy!

The facility also offer the possibility to take part in facial treatments and massage, if you are interested there is really good prices. Planet Fitness is a combination of everything you need in one place! After the free week there will be great deals for you guys (!!) If you are interested in a membership they now offer the whole summer free of charge if you decide to stay after the free week.

I’ve been there for a few months now, and I really enjoy my time. My workout-rutine and my body feels better then ever and I think it’s because I have everything I need in one place! I’m looking forward to share it with you!

E-N-Y-O-Y <3

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!