Josefine Forsberg

Tadig

image

Alltså otippat inlägg av mig.. men jag bara måste informera er om detta!

Ska jag ”unna” mig vänder jag mig oftast till mat i första hand, och då kan det här var det godaste tillbehöret någonsin! TADIG gjord av Alex fantastiskt mor Pari. Det är ris med en knaprig yta gjort på potatis eller bröd. Jag som vanligtvis inte äter ris kan tycka detta är bland det lyxigaste någonsin, haha! Såklart äter du det till någon kyckling eller köttgryta och sallad. Persisk magi. I love it!

___________________________________________________________________________________________

Haha I just have to show you this!

If I want to eat something ”bad” for my diet, I rather choose different types of unhealthy or less healthy food instead of candy, chips or clean sugars. This is rise with a crisp by potato or bread on the top! For me who usually don’t eat rise at all, this could be the best thing ever. Tadig by Pari ♡ (mother to Alex). Served with chicken / Meat and salad. Persian magic!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!