Josefine Forsberg

Magical evening

image

image

image

image

image

image

image

Sitter just nu i båten och avnjuter en skön kväll tillsammans med mina föräldrar här i skärgården i Nyköping. Jag kan uppskatta lugnet här mer än någonsin efter att ha varit i Stockholm under en längre period. Här kliver jag in i min egna bubbla av lugn, trygghet och lycka. Nu ska jag lägga ner mobilen och njuta av den sista solen innan det är dags för att mysa ner sig i båten framför Eurovision!

Peace and love ♡

___________________________________________________________________________________________

Right now I enjoy this lovely evening with my parents in Nyköping. I appreciate this moments sooo much after I’ve been in Stockholm for a long time. I love to just relax and think about other things while I’m here. Now I’m going to lay down my Phone and take care of the last minutes of the sunshine before it’s time to go into the boat and watch the Eurovision Contest.

Peace and Love

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!