Josefine Forsberg

Reebok Nordics

wpid-picsart_1432709432730.jpgimageimage

image

image

image

Hade en sååå rolig kväll igår tillsammans med Reebok-teamet och alla dessa härliga människor! Vi satt på innegården på Story Hotel och myste in oss i filtar och snackade i timmar. Sååå gött! Och vet ni vad som är ännu bättre?! Jag ska till grönan idag och leka av mig som ett litet barn! Så hejsvejs sålänge, vi hörs av senare ♡
Puss & Kram

___________________________________________________________________________________________

Had such a great night yesterday together with the team from Reebok, fantastic people! We sat in the lounge at Story Hotel with blankets and talked for hours. Sooo nice! And do you want to know what’s even better? Today I’m going to Grönan with Mish. We’re finally going to play around like two kids again. Sooo let’s talk later!
Shoooos ♡

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!