Josefine Forsberg

GRÖNALUND

wpid-picsart_1432839649678.jpgwpid-picsart_1432840051871.jpgimage

Haha bästa dagen på länge! Jag och Mish hade en riktigt skön gårdag med start på Josefinas följt av en hel eftermiddag spenderad på Grönan med karuseller, spel och god mat. Som pricken över i:et fick vi reda på att Carola skulle uppträda. Jag diggar henne så jag blev ju skitglad. Synd bara att hon inte sjunger liiiite mer modern musik, för rösten har hon ju så det räcker och blir över. Oavsett vad så slutade det ändå med att vi stod där och gungade till fin musik i solnedgången. ♡

___________________________________________________________________________________________


Had such a great day yesterday! Started off with a lunch and some wine in the sun at Josefinas, and after that we went to Grönalund, wohooo!!! I think ”Insane” was the best one! During the evening we got some amazing news, Carola was coming!! I think she is a beautiful person, but one day, I hope to hear her sing something NEW, her voice is fantastic! Anyhow, in the end of the evening we stood in the crowd, watching the sunset and enjoyed the music, I actually have nothing to complain about!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • ”Some wine in the sun” sounds like a good book title!
  I ain’t got that much to complain about, but that doesn’t stop me from doing it a lot, haha

  Aaron 2015-05-30 05:58:05
  Svara
 • haha men carola!! så himla härligt! :D låter som en grym dag!

  ISA 2015-05-29 23:32:36 http://isabyl.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!