Josefine Forsberg

Big Plans

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Big plans with this cutie <3 Sendi Skopljak / Photo from a photoshoot in Greece

Heeeej mina <3! Hur mår ni? Jag mår som en prinsessa idag. Så glad efter helgens bröllop, finbesök av Martin & Matilda från Barca och sköna kvällar tillsammans med Alex här Kojan. Om det ska finnas något att klaga på är det väl min rygg som krånglat hela förra veckan, men även den börjar bli bättre så nu kan jag sakta men säkert börja komma tillbaka till träningen igen. Som jag längtat!

Jag har aldrig varit ett stort fan av Yoga, eller snarare jag har aldrig riktigt gett det en ärlig chans. Vi testade på det en gång i Costa Rica nere på stranden och det har varit min första och enda upplevelse hittills. Tills imorse!! Matilda lärde mig en hel del bra övningar för min rygg och helt plötsligt förstår jag mig på Yoga på en helt ny nivå. Det är verkligen något jag skulle vilja utforska närmre.

Har ni testat? Vad tycker ni?

___________________________________________________________________________________________

Hello my sweethearts. How are you? I’m feeling sooo good after the beautiful wedding this weekend! Lovely Martin & Matilda was in town which was great!
I’ve also relaxed and spent the evenings with my babe here in Kojan. If I have to complain about something I would say that my back was hurting quite a bit last week, but even that is now much better and I can slowly come back to my routines and my workouts. I have missed it a lot!

I never been a big fan of Yoga, or rather, I’ve never really given it a fair chance. We tried it once at the beach in Costa Rica wich was my first and only experience so far. Until this morning!! Matilda taught me a lot of great exercises for my back and now suddenly I got much more interested to learn more about this.

Have u tried it? What do u think about it?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!