Josefine Forsberg

MERHABA

DSC_5343-2 DSC_5372 DSC_5368 DSC_5345DSC_5367 DSC_5350 (1) DSC_5360   
Outfit from Turkey / Makeup – Gabriella Elio / Photo – Jettman

Jag älskar orientaliskt. Vad tycker ni om denna klänningen?

Alex gav mig den här fina klänningen förra sommaren då vi tillbringade en vecka i Turkiet tillsammans. Hans föräldrar äger nämligen en lägenhet där nere så vi brukar åka på vår egna lilla ”hälsoresa” dit varje sommar. Vi har ett grymt gym i närheten där vi tränar varje dag efter att ha hängt på stranden hela förmiddagen. Det är något med att komma in i gymmiljö efter att vara sådär utmattad som man blir av att ligga i solen. Man vaknar till liv!

Vanligtvis brukar inte jag äta banan men där har vi som vana att dricka en choklad-proteinshake från Self Omninutrition och dela en banan efter varje pass. Haha bara en sån sak är så sjukt uppskattat.. Att lunka hem i värmen med en shake och en banan i handen… ibland kan det dessutom slinka ner en glass efter gymmet. Bara för att man är värd det, och för att TURKISK GLASS kan vara det godaste jag vet. Den är liksom seg i konsistensen vilket gör att man ”tuggar” i sig glassen. Alltså jag dreglar snart ner mitt tangentbord här.. själv sitter man på en megatuff diet nu fram till Barcelona 11 Juni.. så nu är det dags att runda av här känner jag ;D

___________________________________________________________________________________________

Alex gave me this nice dress last summer when we were in Turkey together. His parents has an apartment down there so we usually go there every summer on a ”health-trip”. We have a nice gym nearby where we workout every day – after hanging out on the beach ofcourse ;) I love to walk into a gym after so many hours in the sun. I always feel like a new person, haha.

Usually I don’t eat bananas but when we’re down there we always drink a chocolate protein shake from Self Omninutrition and share a banana after every workout. We appreciate that sooo much, the feeling to walk home slowly in the heat with a shake and a banana in your hand, elit! Sometimes we even buy an icecream, just because we’re worth it and because TURKISH ICECREAM could be the best thing ever! The consistency is like rubber and with that I mean that you ”chew” the icecream instead of licking it. I almost drool all over my keyboard… haha I need to stop talking about this! I’m on a super tough diet now until Barcelona the 11th of June, so now it’s time to stop writing haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vacker klänning. Stunning Pictures. Jag vill tipsa dig om att se Park Güell i Barca http://www.parkguell.cat/en/ vacker utsikt och kan tänka mig att du gillar ett photoshoot där & någon dag äta på lyxiga Restauranger längs stranden PASSEIG MARITIM · MARINA BEACH · BARCELONA. Min rumskamrat när jag kryssade var ifrån Barcelona så hon tog min till dem bästa ställena på bara en 1dag. Wish you a lovely vaccation with lots of craziness and fun xxx

  Maria 2015-06-06 21:58:00
  Svara
 • What is your schedule now when youre on a diet?

  And this dress is so beautiful! Also love the colour it is deffinetly one of your colours! It really looks amazing! You’re going to Barcelona? Amazimg I’ve been there just a month ago! It sure is so beautiful there! Have a lovely time there!❤

  Zala 2015-06-04 21:34:21
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!